026 - 445 00 99

Stefan Peters

Stefan Peters

Projectleider

Na het behalen van mijn opleiding Infratechniek heb ik ervaring opgedaan in de aannemerij. In een aantal jaren heb ik daar verschillende disciplines doorlopen zoals ontwerp, besteksvoorbereiding, calculatie, inkoop en begeleiding van middelgrote infrastructurele projecten. Daarnaast heb ik diverse avondstudies gevolgd en mijn diploma Project Management Infra aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen behaald om mijn management vaardigheden te verbreden.

Ik ben in staat om complexe projecten zowel praktisch en technisch als ook vanuit procesmatig perspectief te beheersen. Ik voel me betrokken bij een opdrachtgever om technische uitdagingen aan te gaan en oplossingen te zoeken zonder daarbij de aspecten tijd, geld en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Sinds 2012 ben ik als Projectleider civiel met affiniteit milieu in dienst van Civil Management cq. DAGnl. Intussen heb ik hier voor diverse projectontwikkelaars en gemeentes complexe infrastructurele werken voorbereid en begeleid. Persoonlijk hoogtepunt van de afgelopen jaren was de voorbereiding en realisatie van de complete infra voor het bijzondere project ‘Stationsgebied Arnhem Centraal’.